Werken bij NeD Tax

NeD Tax is al vele jaren dé grensoverschrijdende specialist als het gaat om fiscaal-juridisch advies en financial controlling bij het ondernemen, investeren en grensoverschrijdend werken in Nederland en Duitsland. Wij zijn onze klanten tweetalig en met kennis van beide landen van dienst. NeD Tax werkt oplossingsgericht met oog voor de fiscale, juridische, financiële en bedrijfseconomische aspecten, die het zakendoen over de grens met zich meebrengt.

Werken bij NeD Tax betekent werken in een multidisciplinaire omgeving van professionals met verschillende achtergronden, waar ruimte is voor ontplooiing. Men moet daarbij respect hebben voor en om kunnen gaan met Nederlands-Duitse cultuurverschillen.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's, die aantoonbaar affiniteit met Duitsland en de Duitse taal hebben. Indien er vacatures open staan, zijn ze rechts in beeld zichtbaar. Indien er geen vacatures beschikbaar zijn, maar wilt u toch kennis met ons maken, neem dan contact op. U kunt uw motivatie en CV richten aan Hulsman Recruitment via deze link.

Meer informatie over de vacature financial controller treft u hier.

(Commerciële acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.)