Werken bij NeD Tax

Een fitnesszaal voor collega’s, een keukeneiland met privékok en trampolinesokken als relatiegeschenk. NeD Tax is al jarenlang dé specialist voor ondernemers die actief zijn in Nederland en Duitsland, met een aanpak die net even anders is. We werken niet met onze kantoordeur netjes dicht, maar ook bij de klant op de stoep! ‘NeD Tax op locatie’ betekent dat jij langs onze klanten gaat om te sparren over ondernemen, investeren en grensoverschrijdend werken.

We zijn op zoek naar mensen die vanuit eigen kennis en ervaring aan het werk kunnen, maar die ook nog openstaan voor nieuwe inzichten. De manier waarop jij als mens binnen ons team past is voor ons veel belangrijker dan de functie die je gaat uitvoeren. Werken op locatie en onze trips naar Duitsland om de band met onze klanten te verdiepen, vragen namelijk om een collega die buiten de gebaande paden durft te treden.

Over onze Duitse klanten gesproken: affiniteit met Duitsland waarderen we, maar het is geen probleem als je geen Duits spreekt. Een aantal van je collega’s zijn Duits van origine én we verzorgen Duitse lessen voor al onze medewerkers. Het komt dus wel goed met jouw Duitse taalvaardigheid!

Neem als voorbeeld onze collega Karima Hey. Zij kwam bij ons na 17 jaar gewerkt te hebben voor Nederlandse bedrijven. Na interne begeleiding spreekt ze niet alleen Duits, maar snapt ze ook precies hoe de Duitse ondernemerscultuur werkt. Sterker nog, ze begeleidt nu stagiairs en junior medewerkers wat betreft het werken voor Duitse bedrijven.

Meer dan je eigen bureau

Als je bij NeD Tax komt werken, houd er dan rekening mee dat je bij ons meer krijgt dan een kantoor met je eigen bureau waaraan je voor klanten werkt. We verwachten van je dat je zelf klantcontact onderhoudt. Dat gaat verder dan af en toe checken of ze nog tevreden zijn. Je gaat bij ze op bezoek, je werkt samen met collega’s in brede teams en je werkt actief mee met de klant. Dat is hoe we NeD Tax hebben opgebouwd en hoe we verschillen van onze concurrenten.

Wat verwachten we nog meer van je?

  • Een basis op fiscaal, juridisch of (corporate) finance gebied
  • Interesse om samen te werken in multidisciplinaire groepen binnen NeD Tax om klanten beter te ondersteunen
  • Trek in de verse lunch van onze collega Yayde
  • Het zelfvertrouwen om (op termijn) advies te geven aan directeuren, ondernemers en andere beslissers, omdat je inziet dat ze jouw advies goed kunnen gebruiken.

“Wij geloven erin, dat je vanuit jouw vak bij NeD Tax jezelf verder kunt ontwikkelen. Dat doe je op fiscaal, juridisch en (corporate) finance gebied door interdisciplinair met je collega’s voor klanten te werken. Deel jij dit uitgangspunt ook, dan geloven wij in jou!”

Om in de woorden van oud-stagiair (nu junior legal consultant) Niels de Meijer te blijven: “Het tempo binnen het kantoor ligt hoog, maar de lijnen zijn kort, waardoor ik me meteen thuis voelde. Ook als stagiair werd ik betrokken bij het klantcontact, wat me erg goed beviel. En we werken veel samen in teams, zoals met Joyce van Dam die junior Tax advisor is.”

Wil je met ons kennismaken? Dat vinden we leuk! Neem contact met ons op via dit contactformulier en wij bellen je terug.

We zijn op dit moment op zoek naar:

(Commerciële acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld)

Business trip Berlijn

Wil je weten hoe wij samen met collega's een business trip organiseren naar onze klanten en hoe ons werk eruit ziet? In het najaar van 2021 gingen we met een aantal collega's op bezoek bij onder andere FSG Berlin, SportsInspirator en de ambassade. Ook gingen Berlijn in om de cultuur te proeven. Bekijk hier de vlogvideo: