Studentstages

Wij bieden gedreven HBO- en WO-studenten de mogelijkheid om tijdens een (werk)stage in een internationale setting kennis te maken met de verschillende disciplines van NeD Tax (fiscaal, juridisch, financieel).

Je kunt bij ons zowel als fiscalist of als financial stage lopen. Zo kom je erachter of het werken in de zakelijke dienstverlening bij je past en of NeD Tax een kantoor is dat je aanspreekt.

Als een fulltime stage voor jou wegens andere verplichtingen niet mogelijk is, kunnen we de stage in overleg anders inrichten. Maatwerk is dus mogelijk.

Wat ga je doen als je stage loopt?

Tijdens de studentstage maak je kennis met alle aspecten van de Nederlands-Duitse praktijk. Je doet literatuur- en jurisprudentie-onderzoek, schrijft memo’s en helpt mee met het opstellen van adviesstukken. Daarnaast kan het voorkomen dat je wordt uitgenodigd voor een bespreking met klanten. Ook bieden wij je de mogelijkheid om bijeenkomsten binnen kantoor bij te wonen, zoals vaktechnisch overleg, cursussen en lezingen.

Interesse, nog vragen?

Lijkt het je wat om stage te lopen bij NeD Tax? Heb je nog vragen over het lopen van een stage? Neem dan telefonisch of per mail contact op met onze stage-coördinator, mevrouw Hendriks.