"NeD Tax begeleidt ons sinds vele jaren bij onze activiteiten in Nederland - het advies gaat verder dan alleen over belastingen."

Thomas Bischofberger, directeur Dethleffs GmbH & Co. KG

"Het goede persoonlijke contact maakt onze samenwerking tot iets bijzonders."

Karl Maier, directeur en adviseur van Dethleffs GmbH & Co. KG, met Maurice Horyon

"Wij focussen consequent op de wensen en doelen van onze klanten. En leveren zo oplossingen, die bij úw business passen."

David Huver met Thomas Bischofberger, directeur Dethleffs GmbH & Co. KG

Zakendoen Nederland-Duitsland

NeD Tax is uw betrouwbare partner op het gebied van fiscaal, financieel en juridisch advies in Nederland en Duitsland. Met een team van ervaren adviseurs staan wij dagelijks klaar voor een groot aantal opdrachtgevers. Het team van NeD Tax bestaat uit breed inzetbare specialisten die ervaring koppelen aan een frisse kijk op ondernemen.

Voor onze relaties verricht NeD Tax zowel fiscale en accountancy diensten als advieswerkzaamheden. Elke relatie, groot en klein, profiteert van onze up-to-date kennis en ondernemersgerichte instelling. Onze adviseurs zitten naast de ondernemer en adviseren doelgericht op de korte termijn en met perspectief voor de lange termijn.

NeD Tax is een bedrijfsadviseur die u helpt groei te realiseren en daarbij ook graag laat zien wat er over de grens gebeurt.

Heeft u vragen? Indien u ons contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.