Fiscaal, juridisch en corporate finance advies in Nederland-Duitsland.

Werken bij NeD Tax

Denk je dat je bij ons past?

Heb je een basis of juist veel ervaring op fiscaal, juridisch, accountancy of corporate finance gebied?

Wij hebben altijd vacatures voor professionals die zich herkennen in onze kernwaarden ‘mensgericht, durf, oplossingsgericht, duurzaam en samen’, bijvoorbeeld een assistent-accountant met affiniteit voor relatiebeheer.

Mensgericht

Wij hebben een familiaire bedrijfscultuur en onze eigen mensen heel hoog op de agenda staan. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij daarom belangrijk. Heb je ’s ochtends tijd nodig om te trainen voor je (top)sport? Of wil je de kinderen eerst naar school brengen? Dat snappen we heel goed en samen zorgen we dat het werkt. Om gezond en vitaal te blijven hebben wij meerdere faciliteiten voor jou. Natuurlijk elke dag een verse lunch op tafel voor alle medewerkers, maar we hebben ook speciale accu-uren.

Mensgericht betekent ook dat jij je in je eigen tempo mag ontwikkelen. De richting bepaal je zelf en daar helpen wij je bij. Wat voor de een supergaaf is, vindt de ander immers niets. En de ene finance professional of fiscalist is de ander niet. Zo simpel is dat.

En misschien heb je nog wat weinig ervaring? Geen zorgen, want daarover maken wij ons ook geen zorgen. Lees maar eens hoe de collega’s het werken bij NeD Tax ervaren.

Wie is NeD Tax?

Een keukeneiland met privékok Yayde, samen meedoen aan de Zevenheuvelenloop en partner in Sportief Groot Worden.

NeD Tax is al jarenlang dé specialist voor ondernemers die actief zijn in Nederland en Duitsland, met een aanpak die net even anders is. Interessant werk voor interessante klanten, op kantoor en ook bij de klant. ‘NeD Tax op locatie’ betekent bij en met de klant sparren over ondernemen, investeren en grensoverschrijdend werken. Hoewel we ook kantoren in Amsterdam en Eindhoven hebben, is en blijft ons hoofdkantoor in Nijmegen, want van oorsprong zijn we een echt Nijmeegs bedrijf.

We zijn op zoek naar mensen die vanuit eigen kennis en ervaring enthousiast willen werken en ontwikkelen in een gezellig team. De manier waarop jij als mens binnen ons team past is voor ons veel belangrijker dan de functie die je gaat uitvoeren.

Over onze Duitse klanten gesproken: affiniteit met Duitsland waarderen we, maar het is geen probleem als je geen Duits spreekt. Een aantal van je collega’s zijn Duits van origine én we verzorgen intern Duitse lessen voor al onze medewerkers op een leuke manier. En Duitsers kunnen onze Nederlandse oplossingsgerichte aanpak waarderen, zo blijkt. Het komt dus wel goed. Neem als voorbeeld onze collega Karima Hey. Zij kwam bij ons na 17 jaar gewerkt te hebben voor Nederlandse bedrijven. Inmiddels spreekt ze niet alleen Duits, maar snapt ze ook hoe de Duitse ondernemerscultuur werkt.

Meer dan je eigen bureau

Als je bij NeD Tax komt werken, dan krijg je meer dan een eigen kantoor om voor klanten te werken. Uiteraard heb je een werkplek om geconcentreerd te kunnen werken. Daarnaast maakt klantcontact jouw werk leuker en interessanter. Af en toe gaan we op business trip naar Duitsland onze klanten bezoeken, cultuur snuiven en het gezellig met elkaar hebben. Je werkt samen met collega’s in groepen waarin de diverse expertises samenkomen. Dat is hoe we NeD Tax hebben opgebouwd en hoe jij je beter kunt ontwikkelen, kortom hoe wij het anders doen.

Zijn wij een match?

  • Heb je een basis of juist veel ervaring op accountancy, fiscaal, juridisch of corporate finance gebied,
  • lol in het samenwerken in multidisciplinaire teams binnen NeD Tax om klanten beter te ondersteunen,
  • trek in de verse lunch van onze collega Yayde,
  • het zelfvertrouwen om (op termijn) advies te geven aan klanten, omdat je inziet dat ze jouw advies goed kunnen gebruiken: dan pas je bij ons!

“Wij geloven erin, dat je vanuit jouw vak bij NeD Tax jezelf verder kunt ontwikkelen: de richting bepaal je zelf en daar helpen wij je bij. Dat doe je op accountancy, fiscaal, juridisch en/of corporate finance gebied. Je werkt in een team met je collega’s van de andere disciplines samen voor klanten. Deel jij dit uitgangspunt ook, dan geloven wij in jou!”

Om in de woorden van oud-stagiair (nu junior legal consultant) Niels de Meijer te blijven: “Het tempo binnen het kantoor ligt hoog, maar de lijnen zijn kort, waardoor ik me meteen thuis voelde. Ook als stagiair werd ik betrokken bij het klantcontact, wat me erg goed beviel. En we werken veel samen in teams, zoals met Joyce van Dam die junior Tax advisor is.”. Bekijk hier haar filmpje over hoe een dag werken er bij ons uitziet.

Wil je met ons kennismaken?

Dat vinden we leuk! Is wat je op deze pagina leest dat wat je zoekt in je werk? Neem dan contact met ons op, bijvoorbeeld via dit contactformulier, en wij bellen je terug.

(Commerciële acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld)

Business trip Berlijn

Wil je weten hoe wij samen met collega’s een business trip organiseren naar onze klanten en hoe ons werk eruit ziet? In het najaar van 2021 gingen we tijdens één van onze business trips met een aantal collega’s op bezoek bij onder andere FSG Berlin, SportsInspirator en de ambassade. Ook gingen we Berlijn in om de cultuur te proeven. Bekijk hier de vlogvideo:

Meer informatie

Wilt u contact opnemen met NeD Tax naar aanleiding van deze pagina? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Werken bij NeD Tax