Fiscale, juridische, financiële en bedrijfseconomische dienstverlening

K
o
f
f
i
e
?

Werken bij NeD Tax

Vind hier jouw baan binnen fiscaal, juridisch, financieel en meer!

De nieuwste vacatures vind je hier!

Ben je op zoek naar een baan binnen de fiscale, juridische, financiële of bedrijfseconomische dienstverlening? Of je nu student, nieuw op de arbeidsmarkt of ervaren professional bent, NeD Tax staat open om jou te leren kennen.

Marina - NeD Tax

Financieel medewerker

Ben je op zoek naar een baan bij een echt Nijmeegs bedrijf en houd jij van cijfers? Neem dan contact op om een keer koffie te drinken.

Studentenstage_werkstudent NeD Tax

Stageplaats

Op zoek naar een leuke stageplaats waar jij het geleerde in praktijk mag brengen? Check onze stagevacatures! 

Wouter Berends - NeD Tax

Assistent-accountant

Heb jij een voorliefde voor cijfers en interesse in de ondernemer erachter? Wij zijn op zoek naar een assistent-accountant met enkele jaren werkervaring. Denk je dat je bij ons past? Bekijk de vacature!

Kennismaken?

Graag drinken wij een kop koffie of thee met je om kennis te maken. Dat vinden we leuk! Neem contact op met Petra Hendriks via het koffieformulier onderaan deze pagina.

Start jouw carrière bij NeD Tax

Of je nu op zoek bent naar een stageplaats of juist jouw ervaren skills wilt doorzetten, waar je je ook bevindt in jouw maatschappelijke carrière, NeD Tax biedt perspectief.

Sybe Stagiaire NeD Tax

Student

Volg je een MBO, HBO- of WO-studie binnen een fiscale, juridische, financiële of bedrijfseconomische richting? Bij NeD Tax kun je meteen aan de slag. En vind je het leuk? Dan mag je blijven!

 

 

Arjin Akin

Startende professional

Door ons multidisciplinair team kun jij je als startende professional breed ontwikkelen. Zowel binnen als buiten je eigen vakgebied. Hierdoor word jij de adviseur die het nét even anders doet.

Maik van Liempt

Ervaren professional

Jij bent een doorgewinterde professional in jouw vakgebied en kent de kneepjes van het vak. Gewoon lekker je werk kunnen doen, dat is wat je wilt. Balans tussen werk en privé staan bij NeD Tax hoog in het vaandel. Met onze accutijd uren houd jij werk en privé in de juiste balans.

Wij zijn NeD Tax

Maak alvast kennis met je nieuwe collega’s en kom erachter wat hen bij NeD Tax bracht én houdt!

No Results Found

The posts you requested could not be found. Try changing your module settings or create some new posts.

No Results Found

The posts you requested could not be found. Try changing your module settings or create some new posts.

De mensen achter NeD Tax. Bekijk hier ons team!

Dit is NeD Tax

Werken bij NeD Tax is meer dan alleen je eigen kantoor om voor klanten te werken. Uiteraard heb je een werkplek om geconcentreerd te kunnen werken. Daarnaast maakt klantcontact jouw werk leuker en interessanter. Af en toe gaan we op business trip naar Duitsland onze klanten bezoeken, cultuur snuiven en het gezellig met elkaar hebben. Je werkt samen met collega’s in groepen waarin de diverse expertises samenkomen. Dat is hoe we NeD Tax hebben opgebouwd en hoe jij je beter kunt ontwikkelen, kortom hoe wij het anders doen.

Kennismaken met NeD Tax

Wat drink jij? Een watertje mag natuurlijk ook.
Naam(Vereist)
Laat ons weten wanneer jij met ons wil kennismaken. Of heb je van tevoren al een vraag?

Werken bij NeD Tax