Fiscaal, juridisch en corporate finance advies in Nederland-Duitsland.

NeD Tax Eindhoven – nieuwe vestiging

27 feb 2020 | Over NeD Tax

NeD Tax vestigt nu ook in Eindhoven en brengt zakendoen met Duitsland daardoor nog dichterbij. Vanaf 1 maart 2020 is onze vestiging aan de Emmasingel 33 in het centrum van Eindhoven actief.

Eindhoven en Nijmegen verbinden Duitsland

NeD Tax, met vestigingen in Nijmegen en Kleve, heeft al sinds haar oprichting 16 jaar geleden een bijzondere band met de regio Eindhoven. Wij werken al jarenlang voor diverse Nederlandse en Duitse relaties in de regio Eindhoven en de provincie Noord-Brabant. Daarnaast hebben wij daar een breed netwerk van samenwerkingspartners om Nederlandse en Duitse bedrijven optimaal te bedienen. Het is een logische stap voor ons om ook in Eindhoven te vestigen en nog dichter bij de klant te zijn.

Brainport Eindhoven interessant voor Duitse investeringen

Nederland is een aantrekkelijk land voor Duitse ondernemingen vanwege het hoge kennisniveau, de goede infrastructuur en de open cultuur. Als technologieregio is Brainport Eindhoven een dynamische wereld waarin onderzoek, ontwikkeling en innovatie drijvende krachten zijn. Brainport Regio Eindhoven is voor Duitse bedrijven bijzonder interessant als vestigingslocatie die zich bezighouden met onderzoek en ontwikkeling (research & development), technologie en innovatie. De aanwezigheid van de Technische Universiteit in Eindhoven speelt daarbij een belangrijke rol.

Internationaal zakendoen

Veel innovatieve en technologische bedrijven willen de stap naar Duitsland te maken. Internationaal zakendoen hoort daarbij. NeD Tax is als Nederland-Duitsland specialist daarbij de ideale lokale partner op fiscaal, juridisch, financieel en strategisch gebied. Met deze vestiging in Eindhoven erbij dekken we de health & high tech regio van Nederland.

Nederlandse en Duitse partijen samenbrengen in Noord-Brabant

Wij brengen regelmatig Nederlandse en Duitse partijen bij elkaar om tot samenwerking te komen. Daar waar Brabantse bedrijven een kapitaalbehoefte hebben, kunnen zij met behulp van Duitse investeerders verder komen. NeD Tax heeft de kennis en ervaring om Nederlandse-Duitse transacties te begeleiden en in goede banen te leiden.

Aanbod NeD Tax Eindhoven

Wij bieden net als in Nijmegen een interdisciplinair pakket aan dienstverlening op de volgende gebieden:

 • fiscaal advies / belastingadvies Nederland-Duitsland;
  Voorbeelden: adviseren en begeleiden van Nederlands-Duitse structuren en herstructureringen, managementparticipaties, vastgoedproblematiek, transfer pricing en internationale btw-transacties.
 • juridisch advies Nederland-Duitsland;
  Voorbeelden: bedrijfsoprichting, adviseren over en opstellen van Nederlands-Duitse aandeelhoudersovereenkomsten, arbeidscontracten, agentuurovereenkomsten, etc.
 • Corporate Finance Nederland-Duitsland;
  Voorbeelden: adviseren en begeleiden bij Nederlands-Duitse transacties, bedrijfsovername, bedrijfsverkoop, etc.
 • strategisch advies Nederland-Duitsland.
  Voorbeelden: marktentreestrategie├źn naar Duitsland, organisatorische vormgeving, business development, etc.

NeD Tax Eindhoven ondersteunt ondernemers en degenen die hen professioneel ondersteunen. Als u ons contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer informatie

Wilt u contact opnemen met NeD Tax naar aanleiding van dit artikel? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Over NeD TaxNeD Tax Eindhoven – nieuwe vestiging