Fiscaal, juridisch en corporate finance advies in Nederland-Duitsland.

NeD Tax Amsterdam – nieuwe vestiging

12 dec 2020 | Over NeD Tax

NeD Tax vestigt zich nu ook in hoofdstad Amsterdam en brengt zakendoen met Duitsland nog dichterbij. Vanaf 1 januari 2021 is onze vestiging aan de Apollolaan gevestigd tussen het Olympisch Stadion en het beroemde Vondelpark. Nijmegen blijft het Nederlandse hoofdkantoor, naast de Duitse vestiging in Kleve. Eerder dit jaar startten we in Eindhoven op een nieuwe locatie aan de Emmalaan en nu komt daar Amsterdam bij.

Amsterdam en Duitsland

NeD Tax, met vestigingen dichtbij de Duitse grens, heeft al sinds haar oprichting in 2004 een bijzondere band met de hoofdstad van Nederland. Wij werken al jarenlang vanuit ons hoofdkantoor in Nijmegen voor vele Nederlandse en Duitse relaties in Amsterdam en in het Westen van Nederland. Daarnaast hebben wij in de regio Amsterdam een breed netwerk van samenwerkingspartners om Nederlandse en Duitse bedrijven klantgericht te bedienen. Het is een logische stap en een mooie uitdaging voor ons om ook in Amsterdam een fysiek kantoor te hebben en nog dichter bij onze klanten en partners te zijn.

Amsterdam aantrekkelijk voor Duitse bedrijven en investeerders

Voor Duitse ondernemers staat Amsterdam vaak synoniem voor Nederland. In Nederland zijn de afstanden relatief klein ten opzichte van bijvoorbeeld de Duitse deelstaten. Schiphol ligt bij Amsterdam en dus voor de vliegende Duitsers uit München en Berlijn goed aan te reizen. Vestiging in Amsterdam is een logische stap in de groei en ontwikkeling van NeD Tax om de verbinding tussen Nederland en Duitsland te versterken. Duitse klanten en relaties kunnen we nu ook in Amsterdam ontvangen.  Onze Corporate Finance afdeling zal ook vanuit Amsterdam actief zijn. Zij houdt zich bezig met Business Development, entreestrategieën en corporate transacties.

Internationaal zakendoen is bruggen bouwen

Veel bedrijven willen de stap naar Duitsland maken en Duitse bedrijven willen zich graag in Nederland vestigen of er investeren. Internationaal zakendoen hoort daarbij. NeD Tax is als Nederland-Duitsland specialist daarbij de ideale lokale partner op fiscaal, juridisch, financieel en strategisch gebied en bouwt aan deze bruggen. NeD Tax verbindt Duitse bedrijven en investeerders met Nederlandse bedrijven. Het bouwen van bruggen past bij NeD Tax en haar idealen. Nijmegen staat bekend om de Waalbrug, Amsterdam om haar vele grachten en bruggen over deze grachten. Een brug staat symbool voor nabijheid en toegankelijkheid. Een mooie uitdaging om nog meer bruggen te gaan bouwen met en tussen onze klanten.

Aanbod NeD Tax Amsterdam

Wij bieden net als op ons hoofdkantoor in Nijmegen een volledig pakket aan dienstverlening op verschillende gebieden. Belangrijk voor de klant is dat ons DNA vanuit ons kantoor Nijmegen ook mee naar Amsterdam komt. Ervaren medewerkers vormen het hart van ons nieuwe kantoor.

 • fiscaal advies / belastingadvies Nederland-Duitsland;
  Voorbeelden: adviseren en begeleiden van Nederlands-Duitse structuren en herstructureringen, managementparticipaties, vastgoedproblematiek, transfer pricing en internationale btw-transacties.
 • juridisch advies Nederland-Duitsland;
  Voorbeelden: bedrijfsoprichting, adviseren over en opstellen van Nederlands-Duitse aandeelhoudersovereenkomsten, participatie-overeenkomsten, arbeidscontracten, agentuurovereenkomsten, etc.
 • Corporate Finance Nederland-Duitsland;
  Voorbeelden: adviseren en begeleiden bij Nederlands-Duitse transacties, bedrijfsovername, bedrijfsverkoop, grensoverschrijdend investeren of financieren, joint venture begeleiding, inrichten van governance structuren.
 • strategisch advies Nederland-Duitsland.
  Voorbeelden: marktentreestrategieën naar Duitsland, export en investment en organisatorische vormgeving, business development en allerlei allocatie vraagstukken (wat in welk land) etc.

Verblijven in Amsterdam

Wilt u na een bezoek aan ons kantoor nog langer in Amsterdam blijven om de stad te verkennen en zoekt u een overnachting? Bijna naast ons kantoor aan de Apollolaan, waar wij ook gevestigd zijn, ligt het luxe Hilton Amsterdam. De Apollolaan is minder dan twee kilometer verwijderd van het Museumplein, het Van Gogh museum en Rijksmuseum. Wij hebben een mooie samenwerking met het Hilton Amsterdam voor onze medewerkers en onze klanten om te kunnen overnachten en parkeren. Laat het ons weten als u hier gebruik van wilt maken.

NeD Tax Amsterdam ondersteunt ondernemers en degenen die hen professioneel ondersteunen op het gebied van zakendoen tussen Nederland-Duitsland. Als u ons contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer informatie

Wilt u contact opnemen met NeD Tax naar aanleiding van dit artikel? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Over NeD TaxNeD Tax Amsterdam – nieuwe vestiging