Fiscale, juridische, financiële en bedrijfseconomische dienstverlening

Studentstages

Wij bieden gedreven HBO- en WO-studenten de mogelijkheid om tijdens een (werk)stage in een internationale setting kennis te maken met de verschillende disciplines van NeD Tax (fiscaal, juridisch, financieel).

Je kunt bij ons zowel als fiscalist of als financial studentstage lopen. Zo kom je erachter of het werken in de zakelijke dienstverlening bij je past en of NeD Tax een kantoor is dat je aanspreekt.

Als een fulltime stage voor jou wegens andere verplichtingen niet mogelijk is, kunnen we de studentstage in overleg anders inrichten. Maatwerk is dus mogelijk.

Wat ga je doen als je studentstage loopt?

Tijdens de studentstage maak je kennis met alle aspecten van de Nederlands-Duitse praktijk. Je doet literatuur- en jurisprudentie-onderzoek, schrijft memo’s en helpt mee met het opstellen van adviesstukken. Daarnaast kan het voorkomen dat je wordt uitgenodigd voor een bespreking met klanten. Ook bieden wij je de mogelijkheid om bijeenkomsten binnen kantoor bij te wonen, zoals vaktechnisch overleg, cursussen en lezingen.

Na je studentstage, en dan?

Als je na je stage nog verder gaat met jouw opleiding, is het mogelijk om als bijbaan actief bij NeD Tax te blijven werken voor een aantal uur of dagen. Ben je bijna afgestudeerd en bevalt het werken bij NeD Tax goed, dan kun je mogelijk na jouw stage ook bij NeD Tax blijven werken zoals Niels deed. Lees hier zijn verhaal.

Interesse, nog vragen?

Lijkt het je wat om stage te lopen bij NeD Tax? Heb je nog vragen over het lopen van een stage? Neem dan telefonisch of per mail contact op met onze stage-coördinator, mevrouw Hendriks.

Meer informatie

Wilt u contact opnemen met NeD Tax naar aanleiding van deze pagina? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Studentstages