Fiscaal, juridisch en corporate finance advies in Nederland-Duitsland.

Stay in Control sessies

9 mei 2019 | Zakendoen Nederland-Duitsland

Kent u dit gevoel? U heeft diverse adviseurs die allemaal goed werk leveren. Toch hebt u een gevoel van onbehagen geen grip op uw internationale activiteiten te hebben. NeD Tax introduceert Stay in Control sessies.

Adviseurs van NeD Tax houden regelmatig Stay in Control sessies. Met een helicopterview wordt de onderneming van de klant met haar grensoverschrijdende aandachtspunten en kansen doorgenomen. In zo een sessie participeren twee of drie mensen van de onderneming en een tweetal adviseurs uit verschillende disciplines van NeD Tax. Gemiddeld duurt zo een gesprek circa twee uur, waarbij er rondom uw ondernemerschap diverse actuele topics interdisciplinair worden besproken. De ene keer ligt de nadruk op uw juridische bedrijfsstructuur, de andere keer op uw internationale bestuurdersbeloning, uw grensoverschrijdende werkzaamheden en de juiste documentatie daarvan in het kader van transfer pricing, etc.

Soms heeft de directeur of eigenaar binnen de onderneming geen gelijkwaardige gesprekspartner die strategisch kan meedenken. Deze spiegelfunctie vervullen wij veelvuldig en graag. Het maakt ons niet uit of dit op bedrijfsstrategisch, fiscaal of juridisch gebied is: dit hangt immers altijd met elkaar samen. Wij challengen graag met als doel dat u in control blijft!

Stay in Control sessies worden vaak op ons kantoor in Nijmegen gehouden. Uit ervaring blijkt dat klanten onze inspiratieruimtes voor dit doel als prettig ervaren, mede omdat de sessies buiten hun eigen organisatie plaatsvinden. Bovendien kan een benodigde collega snel bij het gesprek aansluiten. Een Stay in Control sessie in house bij de onderneming is uiteraard ook mogelijk.

Bespreek de mogelijkheden met een van onze adviseurs. Neem contact op via het contactformulier

Meer informatie

Wilt u contact opnemen met NeD Tax naar aanleiding van dit artikel? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Zakendoen Nederland-DuitslandStay in Control sessies