Fiscaal, juridisch en corporate finance advies in Nederland-Duitsland.

Ondernemingsrecht Duitsland-Nederland

25 nov 2022 | Ondernemingsrecht

NeD Tax is uw betrouwbare partner op het gebied van juridisch, fiscaal en corporate finance advies in Nederland en Duitsland. Met een team van ervaren adviseurs staan wij dagelijks klaar voor een groot aantal opdrachtgevers. Het team van NeD Tax bestaat uit breed inzetbare specialisten die ervaring koppelen aan een frisse kijk op ondernemen om groei aan beide zijden van de grens te realiseren.

Wilt u een verkoopkantoor, nevenvestiging, productiefaciliteit of anderszins in Duitsland in het leven roepen? Wij ondersteunen u graag met de oprichting van een Duitse vennootschap, vaak een GmbH, het aanstellen van personeel, etc. Daarbij ontstaan diverse intercompany transacties waarvan de rechtsverhouding juridisch goed geregeld moet worden.

Meer weten over onze dienstverlening lees dan onze businesscases!

Wij kunnen u behulpzaam zijn, indien u uw ondernemingsactiviteiten wilt uitbreiden naar Duitsland of als u als bedrijfsadviseur uw klanten hierbij ondersteunt. Indien u ons contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer informatie

Wilt u contact opnemen met NeD Tax naar aanleiding van dit artikel? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

OndernemingsrechtOndernemingsrecht Duitsland-Nederland