Nieuwe collega Yayde vertelt

29 maart 2021

Yayde is een nieuwe collega bij NeD Tax in Nijmegen die we graag aan u voor willen stellen. Zij werkt als host en zorgt dat alles op rolletjes loopt bij de ontvangst van gasten en verzorgt fantastische gerechten, lunches en maaltijden in ons souterrain. We laten haar graag aan het woord in deze nieuwsbrief en hopelijk ontmoet u haar een keer als er weer meer mag en proeft u de heerlijke gerechten die zij ook voor ons klaarmaakt:

‘Mijn naam is Yayde, ik ben 37 jaar oud, ik kom uit Venezuela, ik ben getrouwd en heb twee prachtige dochters: de oudste is 16 jaar en de jongste is 9 jaar. Sinds december 2020 werk ik samen met het NeD Tax-team en het Smart Data People-team.

Gasten ontvangen en heerlijk koken

Het is mijn werk om gasten te ontvangen en het maken van lunches en maaltijden voor de mensen die hier werken. Ook verzorg ik de zakelijke diners en andere gerechten die bij het werk passen. Daarvoor doe ik dagelijks boodschappen om alles vers en gevarieerd te kunnen bereiden. Ik ben op zoek naar een balans tussen lekker en gezond voor de mensen van NeD Tax en SDP.  Bovendien vind ik het leuk om elke klant die ons bezoekt met zorg te behandelen. Daarnaast ontvangen we graag hun opmerkingen en suggesties om te verbeteren en niet in te boeten aan kwaliteit en goede smaak. Wij staan ​​hier aan de keukenzijde om u bij te staan ​​tijdens zakelijke bijeenkomsten met een heerlijk gerecht.

Nijmegen

Mijn gezin en ik wonen nu 3,5 jaar in Nijmegen. Nijmegen is voor mij een stad die op fascinerende wijze het oude van de enorme historische erfenis combineert met de frisheid van de jeugd, vanwege het feit dat er twee belangrijke universiteiten zijn.  Twee weken geleden ben ik met mijn taallessen Nederlands begonnen met het taalprogramma van de Hogeschool van Arnhem in Nijmegen. Dat is een enorme uitdaging voor mij die mij motiveert om verder te leren.

Ten slotte wil ik vanuit mijn geloof mijn collega's en vrienden voor deze kans danken. Ik hoop bij te dragen met mijn toewijding en inspanning voor heerlijke gerechten. Het is iets dat ik van mijn moeder geleerd heb.’