Fiscaal, juridisch en corporate finance advies in Nederland-Duitsland.

Nieuw initiatief Scale&Grow lanceert regionale Scale-up Community tijdens feestelijk moment bij NeD Tax

4 apr 2024 | Artikelen

Sander Claus, Job Valkenburg en Robert Meirmans bundelen hun krachten en introduceren Scale&Grow in Nijmegen. Deze introductie vond plaats bij NeD Tax aan de Industrieweg in Nijmegen.

Scale&Grow is een nieuw initiatief dat zich richt op het versterken en verbinden van ambitieuze snelgroeiende bedrijven, bekend als scale-ups. Een scale-up is doorgaans een onderneming met een personeelsbestand van 5 tot 150 medewerkers, waarvan het product zich bewezen heeft en waar jaarlijks een waarneembare groei plaatsvindt. Het bedrijf zit op een punt waar je andere keuzes gaat maken en uit de start-up fase bent gegroeid.

Ondersteuning snelgroeiende bedrijven

Deze snelgroeiende bedrijven lopen tegen barrières aan en hebben ondersteuning nodig om echt door te kunnen groeien in een veilige setting. Scale&Grow heeft als doel deze bedrijven te begeleiden bij het versneld realiseren van hun volledige groeipotentieel. Dit doet Scale&Grow door gebruik te maken van bewezen methodes die daadwerkelijk waarde toevoegen. Zo heeft Robert Meirmans tijdens een community event al kennis overgebracht over het inrichten en aantrekken van A-spelers binnen je organisatie Dit is gedaan met de Scaling-Up methode van Verne Harnish.

Scale&Grow richt zich op dit moment op bedrijven in het Oosten van Nederland, waar momenteel een aanzienlijke groei plaatsvindt in bedrijvigheid. Scale-ups zullen een steeds crucialere rol spelen in het bereiken van een evenwicht tussen mens en economische groei in deze regio’s. Het initiatief wordt dan ook breed ondersteund door gemeenten en belangrijke zakelijke netwerken in deze gebieden.

NeD Tax ondersteunt Scale&Grow

NeDTax ondersteunt sinds de aftrap in 2023 het bestaan van Scale&Grow om de organisatie op juridisch en fiscaal terrein goed neer te zetten. NeDTax draagt bij aan het rekruteren van de juiste scale-up bedrijven en adviseert zowel Scale&Grow zelf als hun leden vanuit hun eigen ervaring om groei te realiseren en te monitoren.

“Ons doel is om impact te creëren bij ondernemers, bedrijven en de samenleving door ambitieuze scale-up bedrijven te versterken, te verbinden en te begeleiden bij het versneld realiseren van hun volledige groeipotentieel,” aldus Sander Claus, medeoprichter van Scale&Grow.

Community in de regio

Deze nieuwe community streeft ernaar een toonaangevende speler te worden in de regio en een inspiratie- en kennisbron te zijn op het gebied van scale-ups. Door zich te focussen op het opbouwen van een uitgebreid, onderscheidend netwerk en het bevorderen van verbindingen, positioneert Scale&Grow zich als dé community voor (pre) scale-ups in het Oosten van het land.

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen:

Job Valkenburg
Community manager en medeoprichter
0636307104
www.scaleandgrow.nl

 

Vanuit NeD Tax

Alain Cheung

a.cheung@nedtax.nl

 

Meer informatie

Wilt u contact opnemen met NeD Tax naar aanleiding van dit artikel? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

ArtikelenNieuw initiatief Scale&Grow lanceert regionale Scale-up Community tijdens feestelijk moment bij NeD Tax