Fiscaal, juridisch en corporate finance advies in Nederland-Duitsland.

NeD Tax partner Sportief Groot Worden

1 sep 2022 | Over NeD Tax, Werken bij

NeD Tax is partner van het charity business event ‘Gezonde medewerkers, Gouden toekomst’ dat op vrijdagmiddag 6 oktober 2023 zal plaatsvinden in Nijmegen. Een initiatief van de community Sportief Groot Worden in Gelderland. Zij hebben de missie om kinderen sportief op te laten groeien én om atleten met een sportieve droom te helpen. Tijdens dit event wordt aan de hand van diverse workshops de parallel tussen een topsportroute en een zakelijke carrière getrokken.

Het bijzondere aan dit event is dat de hele opbrengst ten goede komt aan het stimuleren van beweging onder de Gelderse jeugd en aan jonge potentiële topsporters. Een investering in de organisatie die meedoet aan dit event is daarmee een investering in de Gelderse Jeugd.

Voldoende beweging, sport en vitaliteit zijn thema’s die ook belangrijk zijn binnen NeD Tax. Daarom zijn wij als enthousiaste partner verbonden aan dit business event. Wist je bijvoorbeeld dat wij de organisatie zo hebben ingericht dat medewerkers die een topsportcarrière hebben flexibel kunnen werken om de trainingen heen?

Meer weten? Kijk op de website van Sportief Groot Worden en bekijk het filmpje. Luister hier de podcast.

Meer informatie

Wilt u contact opnemen met NeD Tax naar aanleiding van dit artikel? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Over NeD TaxNeD Tax partner Sportief Groot Worden