Fiscaal, juridisch en corporate finance advies in Nederland-Duitsland.

NeD Tax is MVO gecertificeerd!

29 mrt 2018 | Over NeD Tax

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een integrale visie op ondernemerschap, waarbij het bedrijf waarde creëert op economisch (profit), ecologisch (planet) en sociaal (people) gebied. NeD Tax is MVO gecertificeerd!

MVO wordt op verschillende manieren geïntegreerd binnen de bedrijfsvoering van NeD Tax. Zo is ons nieuwe bedrijfspand gerealiseerd met een energielabel A en wordt gestreefd naar het bereiken van energielabel AA. Ook is het aspect duurzame inzetbaarheid belangrijk binnen NeD Tax. Iedere werknemer krijgt de vrijheid en mogelijkheden om de werkplek aan te passen naar eigen voorkeur.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de integratie van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen binnen NeD Tax. Als gevolg van een onderzoek uitgevoerd door studenten van de opleiding Facility Management – Academie Diedenoort, aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen is aan NeD Tax ISO 26000 toegekend. De ISO 26000 is de internationale richtlijn voor maatschappelijke verantwoordelijkheid van organisaties. Door de ISO 26000 toe te passen, valt op dat er grote verschillen zijn in de onderwerpen die organisaties kunnen uitvoeren in het kader van MVO. Voor NeD Tax is het uiterst belangrijk om dicht bij haar werknemers en partners te blijven, om zo samen tot een hogere kwaliteit en een betere integratie van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen te komen.

In de onderbouwing van de ISO 26000 is te vinden wat maakt dat NeD Tax deze certificering toegekend heeft gekregen. De onderbouwing ligt ter inzage op ons kantoor. NeD Tax kan met trots zeggen dat zij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen succesvol geïntegreerd heeft binnen de bedrijfsvoering.

Heeft u vragen op het gebied van onze dienstverlening of anderszins? Indien u ons contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer informatie

Wilt u contact opnemen met NeD Tax naar aanleiding van dit artikel? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Over NeD TaxNeD Tax is MVO gecertificeerd!