Fiscaal, juridisch en corporate finance advies in Nederland-Duitsland.

Legal consultancy: MKB juridisch advies

31 aug 2017 | Legal

NeD Tax kent u als dé specialist voor het zakendoen Nederland-Duitsland. Maar wist u dat wij als multidisciplinaire dienstverlener meer voor u kunnen betekenen? Zo kunt u ook bij ons juridische ondersteuning krijgen op bijvoorbeeld de volgende gebieden:

  • arbeidsrecht;
  • ondernemingsrecht.
  • huurrecht;
  • erfrecht en personen- en familierecht.

MKB juridisch advies arbeidsrecht

Inzake personeel kunt u bij ons terecht voor zowel advies over de duur, de flexibiliteit en het opmaken van contracten, als bijvoorbeeld de advisering rondom de re-integratie van een arbeidsongeschikt personeelslid. Maar ook kunnen we u begeleiden bij het opzetten van een goed personeelsdossier, of het ontslaan van een medewerker.

MKB juridisch advies ondernemingsrecht

Als ondernemer wilt u vooral bezig zijn met uw corebusiness en niet met complexe wetgeving. In de huidige maatschappij is het echter noodzakelijk om uw onderneming ook te beschermen door bijvoorbeeld het opmaken van algemene leveringsvoorwaarden en het vastleggen van afspraken in een leveringsovereenkomst. Bovendien is het de vraag of uw rechtsvorm of concernstructuur juridisch en fiscaal nog up-to-date is en of uw samenwerkingsverbanden en onderlinge afspraken u voldoende rechtszekerheid bieden. Graag denken we daarover met u mee en ondersteunen we bijvoorbeeld door het opstellen van een aandeelhoudersovereenkomst.

MKB juridisch advies huurrecht

Naast het opmaken van een huurovereenkomst kunt u bij ons bijvoorbeeld eveneens advies inwinnen over welk huurregime van toepassing is en welke mogelijkheden er bestaan om de huurovereenkomst op te zeggen.

MKB juridisch advies erfrecht en personen- en familierecht

Gevoelige onderwerpen als een testament en huwelijksvoorwaarden kunnen van invloed zijn op uw bedrijfsstructuur. Daarover adviseren wij u graag en zelfs bij een echtscheiding kunnen we u ontzorgen door u te begeleiden in het proces.

Kortom, naast de specialisatie op Nederland Duitsland betrekkingen kan NeD Tax nog veel meer voor u betekenen.

Heeft u vragen op het gebied van onze dienstverlening of anderszins? Indien u ons contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer informatie

Wilt u contact opnemen met NeD Tax naar aanleiding van dit artikel? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

LegalLegal consultancy: MKB juridisch advies