Fiscaal, juridisch en corporate finance advies in Nederland-Duitsland.

Kliniek Heyendael slaat zijn vleugels uit in Duitsland en de Randstad

“De lijfspreuk van Kliniek Heyendael is In balans zijn met jezelf,” zegt dr. Frans Straten, plastisch chirurg en eigenaar van Kliniek Heyendael. Maar is dat niet in tegenspraak met alle ontwikkelingen die jullie nu doormaken met de onderneming? Integendeel, oppert Straten: “Sinds we over een eigen vestiging beschikken, hebben we niet alleen een nieuwe mijlpaal bereikt, maar ook een stabiele basis gelegd om ons verder te kunnen ontwikkelen.”

Bedrijfsvoering optimaliseren met eigen vestiging

Vorig jaar verhuisde Kliniek Heyendael met de aankoop van een prachtige  monumentale villa op het lommerrijke park Dekkerswald in Groesbeek (zie foto) naar een eigen locatie met meer faciliteiten. Straten: “Naast dit pand zijn we een eigen operatiecomplex aan het bouwen, dat naar verwachting volgend jaar klaar zal zijn. Dat geeft veel rust voor zowel onze medewerkers, als onze patiënten, omdat alles dan onder één dak is. Inmiddels hebben we ook een tweede chirurg met een uitstekende reputatie kunnen aantrekken, waardoor onze capaciteit en daarmee ook de bedrijfsvoering aanzienlijk kunnen verbeteren.”

Kliniek Heyendael pand

Kliniek Heyendael pand

Langere termijn perspectief

En wat merkt de klant daarvan? Met een goed geoliede thuisbasis op Dekkerswald hebben we medio oktober dit jaar ook vestigingen in Düsseldorf en Amsterdam kunnen openen. We hadden al veel klanten uit de Randstad en Duitsland en daarvoor zijn we nu nog beter bereikbaar. En Kliniek Heyendael heeft natuurlijk een veel betere exposure. Zo zijn wij met al die ontwikkelingen stap voor stap onze lange termijn strategie aan het uitvoeren”, aldus Straten.

NeD Tax als adviseur

Maar komt er niet heel veel op je af als ondernemer? “Het is een turbulente tijd, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Het is van belang om alle stappen in de juiste volgorde te zetten en te borgen. NeD Tax heeft ons daarbij goed ondersteund. Niet alleen fiscaal juridisch, maar ook als sparringpartner bij de strategie, advies bij de financiering en de gesprekken met de gemeente over het bestemmingsplan. En zo blijven we ook in balans met onszelf.”

Heeft u vragen op het gebied van onze dienstverlening of anderszins? Indien u ons contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Andere klantcases die u wellicht interesseren

Meer informatie

Wilt u contact opnemen met NeD Tax naar aanleiding van deze businesscase? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Business casesKliniek Heyendael slaat zijn vleugels uit in Duitsland en de Randstad