Fiscaal, juridisch en corporate finance advies in Nederland-Duitsland.

Jubileumfest NeD Tax 7 juni 2024

11 apr 2024 | Over NeD Tax

Vrijdag 7 juni vierden en we het 20-jarig jubileum van NeD Tax in Nijmegen met een Jubileumfest. Tussen 15:00 en 21:00 uur waren onze gasten van harte welkom op het terrein van NeD Tax om dit samen met ons te vieren. Ons hele terrein was in festivalsfeer omgebouwd. We zorgden voor Hollandse gezelligheid, met een Duitse twist, foodtrucks, optredens en meer bij dit Oktoberfestival in juni.

Tijdens het Jubileumfest kon iedereen kennismaken met de collega’s van NeD Tax, het pand bezoeken, genieten van feestelijke activiteiten en nog veel meer. De kinderen waren ook van harte welkom en konden bij Jumpsquare en op de rodeostier een fantastische middag en avond beleven!

Het programma:

  • Tussen 15:00 en 18:00 uur was er tijd voor persoonlijke ontvangst en rondleidingen
  • Vanaf 16:00 uur waren de foodtrucks open
  • Om 17:00 uur was er een openingsmoment met wethouder John Brom, Gemeente Nijmegen
  • Daarna was het tot 21:00 uur feest met de band BANNED!

We hebben mooie donaties aan het Ronald McDonald Huis Nijmegen en Sportief Groot Worden kunnen doen. Dank voor alle gulle bijdragen! Middels deze speciale actielink voor NeD Tax kunt u nog steeds doneren aan het Ronald McDonald Huis Nijmegen.

Meer informatie

Wilt u contact opnemen met NeD Tax naar aanleiding van dit artikel? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Over NeD TaxJubileumfest NeD Tax 7 juni 2024