Fiscaal, juridisch en corporate finance advies in Nederland-Duitsland.

Interim Finance Professionals: NeD Interim

1 jun 2021 | Over NeD Tax

Recentelijk stelde Coolblue (mede) door het zwangerschapsverlof van de CFO zijn beursgang uit. Een begrijpelijke keuze, maar misschien niet nodig als er tijdig was gekozen voor een interim CFO die de taken tijdelijk had kunnen overnemen. Zwangerschapsverlof zie je aankomen, maar er kan ook onverwachts een werknemer wegvallen waardoor er per direct een vervanger nodig is. Ook het toevoegen van specialistische kennis of expertise aan een organisatie kan een reden zijn om tijdelijk een interim finance professional binnen te halen. NeD Interim biedt hiervoor de oplossing op maat voor uw organisatie.

NeD Interim

NeD Interim is een initiatief van NeD Tax op het gebied van ervaren interim finance professionals. Er is een grote vraag bij bedrijven aan tijdelijke specialistische kennis of expertise. Wij ondersteunen hen hierbij met een interim professional. De focus van NeD Interim ligt op een lange en duurzame relatie met ondernemingen. Er worden hands-on interim professionals aangeboden met veel ervaring in huis en samen met de back up kennis van de initiatiefnemers en/of NeD Tax op Locatie worden ondernemers ondersteund bij moeilijke vraagstukken en het nemen van beslissingen.

NeD Interim als oplossing

NeD Interim gaat met u in gesprek over het vraagstuk waar uw organisatie mee te maken heeft. Met onze uitgebreide ervaring en kennis zijn wij in staat om bepaalde onderliggende uitdagingen te signaleren die voor u wellicht nieuw zijn. Wanneer de behoefte duidelijk is, wordt er een geschikte kandidaat gekozen die de kennis en ervaring in huis heeft om dit probleem op te lossen. Wij beschikken over een uitgebreide poule van ervaren professionals met een breed signalering- en verbindingsvermogen. Hierdoor zijn onze professionals in staat om verder te kijken en out-of-the-box mee te denken. Onze interim professionals kunnen zowel fulltime als parttime bij uw onderneming worden gedetacheerd.

Kennis van zaken

Tijdens het project houden wij actief contact met u en onze interim professional. Met onze kennis over juridische, financiële, fiscale en strategische zaken kunnen wij de professional ondersteuning blijven bieden bij allerlei soorten vraagstukken. Hierdoor bieden wij u niet alleen een finance professional, maar een breed scala aan kennis om uw onderneming verder te helpen. Hierdoor fungeren wij voor u als een echte business partner bij de groei van uw onderneming.

NeD Interim ondersteunt ondernemers en degenen die hen professioneel ondersteunen. Indien u ons contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer informatie

Wilt u contact opnemen met NeD Tax naar aanleiding van dit artikel? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Over NeD TaxInterim Finance Professionals: NeD Interim