Fiscaal, juridisch en corporate finance advies in Nederland-Duitsland.

Havengebied Nijmegen: wereldverbinder aan de Waal

10 mrt 2020 | Zakendoen Nederland-Duitsland

Na binnenkomst bij Rotterdam is Nijmegen de grootste binnenhaven in Nederland langs de Waal, dichtbij de Duitse grens. Door de unieke ligging van Nijmegen ten opzichte van de Maas, de Waal en de Rijn een perfecte locatie om te ondernemen. Naar zowel Duitsland toe, als naar de Noordzee. Een hotspot die volop in ontwikkeling is. De haven wordt verbouwd om nog meer schepen aan te kunnen en bedrijven te huisvesten. Het hele jaar door kunnen schepen hier laden, lossen en aanmeren. De Waal kan soms laag staan, maar de Maas is altijd op peil. Organisaties die zich richten op water, energie, duurzame scheepvaart ontwikkelen zich hier volop. Het pand van NeD Tax ligt op een steenworp afstand en legt daardoor gemakkelijk de verbinding met dit havengebied.

De Gemeente Nijmegen maakte de website https://www.portofnijmegen.nl/ en deze film om een indruk van het havengebied te krijgen.

NeD Tax ondersteunt ondernemers en degenen die hen professioneel ondersteunen. Indien u ons contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer informatie

Wilt u contact opnemen met NeD Tax naar aanleiding van dit artikel? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Zakendoen Nederland-DuitslandHavengebied Nijmegen: wereldverbinder aan de Waal