Fiscaal, juridisch en corporate finance advies in Nederland-Duitsland.

HAUS of DATA, dé community voor data en ondernemen

4 okt 2021 | Artikelen

HAUS of DATA is dé community voor data en ondernemen in het voormalige Heineken-pand in Nijmegen. Een unieke combinatie van ervaren bedrijven en start-ups.

Ervaren bedrijven & innovatieve start-ups versterken elkaar

Binnen HAUS of DATA werken ervaren bedrijven samen met innovatieve start-ups. Door samenwerkingen met relevante partners op het gebied van Data, Business Intelligence en ICT in de grensregio met Duitsland is een mooi groeipotentieel ontstaan op het gebied van High Tech. Deze High Tech positionering past bij deze regio en bij de Gemeente Nijmegen, alsook binnen de Provincie Gelderland met de vier pijlers: Health, High Tech, Energie en Duurzaamheid.

De kracht van Haus of Data

Met HAUS of DATA wordt de kwaliteit en het gebruik van data optimaal en toekomstgericht ontwikkeld. Wat kun je met data die je als onderneming toch al hebt? De kracht van Haus of Data zit hem in het krijgen van nieuwe inzichten ten aanzien van uw organisatie en processen. Daardoor kunt u betere besluiten nemen, die bijdragen aan het realiseren van uw (groei)strategie. Met deze vragen en ontwikkelingen houden de volgende organisaties zich bezig in HAUS of DATA:

 • Spectia Digital
  Spectia Digital houdt zich bezig met consultancydiensten op het gebied van datavraagstukken. Spectia is uw partner op business intelligence gebied in de strategische positionering van uw organisatie en de invulling van de operationele vertaling.
 • NeD Tax
  NeD Tax is specialist voor het zakendoen Nederland-Duitsland. NeD Tax biedt business development in al haar facetten, zodat groei ook internationaal gerealiseerd wordt.
 • Smart Data People
  Smart Data People eidt young professionals op tot business intelligence en data specialist en helpt organisaties op het gebied van business intelligence en het structureren van data.
 • 4Itruvian
  4Itruvian helpt organisaties om op een heldere en inspirerende manier hun impact te vergroten. Daarbij is het startpunt de identiteit van de organisatie. Aan de hand van concrete stappen en het ontleden van vraagstukken wordt de strategie duidelijk.

 

Pas jij met jouw bedrijf in HAUS of DATA kom dan eens langs voor een kennismaking om samen te werken of voor bedrijfshuisvesting. Klik hier om contact op te nemen.

Meer informatie

Wilt u contact opnemen met NeD Tax naar aanleiding van dit artikel? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

ArtikelenHAUS of DATA, dé community voor data en ondernemen