Fiscaal, juridisch en corporate finance advies in Nederland-Duitsland.

Fiscaal jurist – econoom

8 aug 2021 | Over NeD Tax

Ondernemen kent geen grenzen. Als ondernemer wil je kansen grijpen. Ook als dit betekent dat je letterlijk de grens over moet. Van Duitsland naar Nederland. Of andersom.

Bij NeD Tax weten we wat het betekent om grensoverschrijdend te ondernemen. Van de eerste overweging naar de eerste levering tot de eerste betaling. Er komt nogal wat bij kijken. Want hoewel Nederland en Duitsland op elkaar lijken, kent zakendoen aan beide kanten van de grens behoorlijk wat uitdagingen.

Wij denken mee met onze opdrachtgevers. Voelen ons betrokken als co-creator. Over hun plannen en ambities en de kansen en doelstellingen. Wij gidsen ze voorbij de fiscale valkuilen en de juridische risico’s. Zodat ze gerust en weldoordacht kunnen ondernemen. Aan beiden kanten van de grens.

Vanwege enorme groei van onze klantenportefeuille zijn wij voor onze vestigingen in Nijmegen, Eindhoven en/of Amsterdam op zoek naar:

een tweetalige fiscaal jurist of fiscaal econoom

met ervaring aan beide kanten van de grens

Wij zijn NeD Tax, al vele jaren dé grensoverschrijdende specialist als het gaat om fiscaal-juridisch advies en financial controlling bij het ondernemen en investeren in Nederland en Duitsland. Wij zijn onze klanten tweetalig en met kennis van beide landen van dienst. Dat wordt gewaardeerd en daarom groeien we hard!

Wij zijn daarom op zoek naar een fiscaal jurist of fiscaal econoom, die een aantoonbaar gevoel heeft bij Duitsland en de Duitse taal spreekt. Je wordt nauw betrokken bij allerlei grensoverschrijdende fiscale en financiële transacties. In teamverband werk je aan grotere transacties en aan omvangrijke klussen.

Jij doet wat nodig is om onze klanten in financieel opzicht gerust te laten ondernemen. Aan beiden zijden van de Nederlands-Duitse grens.

Heb je interesse in deze functie of wil je meer weten? Laat dan van je horen en stuur een kort bericht met je CV naar hr@nedtax.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om jouw interesse persoonlijk te bespreken.

Meer informatie

Wilt u contact opnemen met NeD Tax naar aanleiding van dit artikel? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Over NeD TaxFiscaal jurist – econoom