Fiscaal, juridisch en corporate finance advies in Nederland-Duitsland.

Financial op locatie – Interim finance oplossingen

25 mrt 2021 | Over NeD Tax

Als (Duitse) moederonderneming benut u kansen om te groeien op de Nederlandse markt. U heeft in Nederland goede productiemedewerkers in dienst en de salesforce functioneert goed. Toch staat u door de groei van uw Nederlandse vestiging of deelneming voor een aantal financiële uitdagingen. Tevens heeft uw Nederlandse dochtermaatschappij vele stakeholders die hun eigen informatiebehoeften hebben. Denk aan de bank, de belastingdienst en overheidsinstanties. Ook u als moedermaatschappij wil er zeker van zijn dat intercompany afspraken worden nagekomen en dat internationale transfer pricing documentatie wordt gevolgd.

U wilt grip houden op de financiële groei en u heeft in Nederland iemand nodig die meedenkt over strategie en visie, compliance, overnames, etc. Tevens dient coaching en structuur te worden gegeven aan uw Nederlandse activiteiten.

Wij detacheren als uw business partner ervaren financials met diverse ervaringsniveaus die in diverse functies binnen uw onderneming werkzaam kunnen zijn. Zij ondersteunen het lokale management en de Duitse moederorganisatie. Hiermee wordt u een adequate ondersteuning geboden voor uw bedrijfsbeslissingen en worden uw interne processen geoptimaliseerd om uw business doelen te kunnen realiseren en te voldoen aan de Nederlandse en internationale compliance eisen.

Vanuit uw bedrijfsbehoefte bepalen we samen welk ervaringsniveau nodig is. Voor de invulling van deze functie putten wij uit jarenlange samenwerking met vele controllers die soms meteen, soms op termijn inzetbaar zijn. Dit kan parttime of fulltime gedurende een aantal maanden zijn, afhankelijk van uw behoefte.

Onze professionals zijn ervaren en spreken uw taal. We kunnen putten uit een pool die naar behoefte ook Duits- en/of Engelstalig is.

Bent u geïnteresseerd in een kennismaking, neemt u dan contact met ons op. Graag bespreken wij met u de juiste invulling van gewenste functie voor uw bedrijf.

Meer informatie

Wilt u contact opnemen met NeD Tax naar aanleiding van dit artikel? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Over NeD TaxFinancial op locatie – Interim finance oplossingen