Fiscale, juridische, financiële en bedrijfseconomische dienstverlening

K
o
f
f
i
e
?

Dit is NeD Tax

Fiscale, juridische, financiële en bedrijfseconomische dienstverlening in Nederland en Duitsland.

Werken bij NeD Tax is meer dan alleen je eigen kantoor om voor klanten te werken. Uiteraard heb je een werkplek om geconcentreerd te kunnen werken. Daarnaast maakt klantcontact jouw werk leuker en interessanter. Af en toe gaan we op business trip naar Duitsland onze klanten bezoeken, cultuur snuiven en het gezellig met elkaar hebben. Je werkt samen met collega’s in groepen waarin de diverse expertises samenkomen. Dat is hoe we NeD Tax hebben opgebouwd en hoe jij je beter kunt ontwikkelen, kortom hoe wij het anders doen.

Berlijn business trip

Onze kernwaarden

In onze kerwaarden staat verder beschreven waar NeD Tax voor staat.

Oplossingsgericht

Wij zijn oplossingsgericht. Dat wil zeggen dat wij voor zowel onze klanten als medewerkers, denken in oplossingen. Dit doen we door actief te luisteren naar de klant en naar elkaar. Complexe vraagstukken zien wij als een uitdaging en gaan we niet uit de weg.

We werken niet alleen, maar in een multidisciplinair team waarin ieder zijn eigen expertise en focus heeft. Vanuit een helikopterview bepalen we welke expertises er nodig zijn om tot de juiste oplossing te kunnen komen. Door in teamverband te werken worden vraagstukken vanuit meerdere kanten bekeken. Dit zorgt voor creatieve én praktische oplossingen die nét even anders zijn dan verwacht.

Mensgericht

Wij zijn duurzaam. Daarmee bedoelen we dat de keuzes die we maken gericht zijn op de toekomst. Wij hebben een sterke voorkeur voor langlopende relaties met onze klanten en medewerkers en investeren in deze waardevolle relaties.

Wij zijn mensgericht. Wij kijken wie we voor ons hebben en spelen in op persoonlijke behoeftes. We zorgen goed voor onze relaties. Dit doen we door een veilige situatie te creëren waar iedereen open en eerlijk kan zijn. Wij vinden het belangrijk dat mensen het fijn bij ons hebben. Met een groot empathisch vermogen tonen wij begrip naar elkaar en bieden we waar nodig is een luisterend oor.

Durf

Wij durven. Ondernemerschap zit in ons bloed: we zien kansen, weten deze te benutten en creëren waarden voor onszelf én voor anderen. Wij durven dingen aan te pakken, omdat we weten wat onze kwaliteiten zijn en hoe we deze optimaal kunnen inzetten. Wij leren door dingen te doen, zelfstandig of in teamverband en ondersteunen elkaar. Wij durven standpunten in te nemen in het belang van onze klanten en onszelf.

Start jouw carrière bij NeD Tax

Of je nu op zoek bent naar een stageplaats of juist jouw ervaren skills wilt doorzetten, waar je je ook bevindt in jouw maatschappelijke carrière, NeD Tax biedt perspectief.

Sybe Stagiaire NeD Tax

Student

Volg je een MBO, HBO- of WO-studie binnen een fiscale, juridische, financiële of bedrijfseconomische richting? Bij NeD Tax kun je meteen aan de slag. En vind je het leuk? Dan mag je blijven!

Arjin Akin

Startende professional

Door ons multidisciplinaire team kun jij je als startende professional breed ontwikkelen. Zowel binnen als buiten je eigen vakgebied. Hierdoor word jij de adviseur die het nét even anders doet.

 

Maik van Liempt

Ervaren professional

Jij bent een doorgewinterde professional in jouw vakgebied en kent de kneepjes van het vak. Gewoon lekker je werk kunnen doen, dat is wat je wilt. Balans tussen werk en privé staan bij NeD Tax hoog in het vaandel. Met onze accutijd uren houd jij werk en privé in de juiste balans.

Meer informatie

Wilt u contact opnemen met NeD Tax naar aanleiding van deze pagina? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Dit is NeD Tax