"NeD Tax begeleidt ons sinds vele jaren bij onze activiteiten in Nederland - het advies gaat verder dan alleen over belastingen."

Thomas Bischofberger, directeur Dethleffs GmbH & Co. KG

"Het goede persoonlijke contact maakt onze samenwerking tot iets bijzonders."

Karl Maier, directeur en adviseur van Dethleffs GmbH & Co. KG, met Maurice Horyon

"Wij focussen consequent op de wensen en doelen van onze klanten. En leveren zo oplossingen, die bij úw business passen."

David Huver met Thomas Bischofberger, directeur Dethleffs GmbH & Co. KG

Contactgegevens

NeD Tax Nederland B.V.

Postadres:

Postbus 31168
NL-6503 CD Nijmegen

Bezoekadres:

Industrieweg 103
NL-6541 TV Nijmegen

T: +31-24-372 53 53

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 8:45 tot 17:15 uur
(tussen Kerstmis en Nieuwjaarsdag gesloten)

KvK-nummer:
09157992

BTW-nummer:
815654637.B01

Disclaimer:
Hoewel bij het gereedmaken van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor activiteiten die op basis van onvolledige en/of foutieve informatie op deze website worden ondernomen.
Bepaalde verwijzingen in deze website kunnen naar informatiebronnen voeren die door derden worden aangeboden en bijgehouden. Er wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor de inhoud van of informatie uit die andere bronnen.

Heeft u vragen op het gebied van onze dienstverlening of anderszins? Graag beantwoorden wij deze. Vult u ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.