Fiscaal, juridisch en corporate finance advies in Nederland-Duitsland.

Biners en NeD Tax – meer dan een gewone cliënt/adviseur relatie

Biners – veiligheid voor bedrijven

Gunnar J:ons en Frank Gottenbos zagen in 2015 een niche in de begeleiding van middelgrote bedrijven bij het vinden van slimme pragmatische oplossingen voor digitale innovaties. Hierbij vonden ze een uitdaging in het bieden van veiligheid aan middelgrote bedrijven op weg naar het bereiken van hun uitdagende bedrijfsdoelen. Er bestaan immers inmiddels vele bedreigingen op het gebied van cybercriminaliteit. En zo is de naam “biners” ontstaan. Deze naam is afgeleid van het woord “Karabiner”, een haak die de klimmer veiligheid biedt bij de beklimming van bergtoppen. Deze veiligheid willen Gunnar en Frank aan bedrijven bieden op het gebied van digitale security. Zo hebben ze al vele bedrijven begeleid in het vinden van oplossingen voor het voldoen aan de eisen die de General Data Protection Regulation (GDPR) aan bedrijven heeft opgelegd ten aanzien van het verwerken van persoonsgegevens.

Grensoverschrijdende samenwerking

Na een tijdje in Bonn te hebben samengewerkt kreeg Frank het voornemen om terug naar Nederland te gaan en vanuit Den Haag de werkzaamheden van biners in Nederland op de kaart te zetten. Hierdoor ontstond de vraag naar een goede aanpak voor hun Duits-Nederlandse ondernemingen. En zo kwamen Frank en Gunnar in contact met Maurice Horyon en David Huver van NeD Tax. Gezien het gezamenlijke uitgangspunt van het pragmatisch zoeken naar oplossingen klikte het snel tussen hen. Want daar waar biners security-oplossingen biedt aan middelgrote bedrijven in Nederland en Duitsland, is NeD Tax de partner voor het bieden van oplossingen bij grensoverschrijdende samenwerking Nederland-Duitsland. Beide organisaties maken hierbij gebruik van een diversiteit aan experts die ieder vanuit hun eigen kennis en ervaring meewerken aan het vinden van oplossingen.

Meer dan een gewone zakelijke relatie

Het opzetten van de gewenste juridische structuur bleek slechts de start van de samenwerking tussen biners en NeD Tax. De relatie gaat inmiddels dan ook verder dan alleen het puur zakelijke. Zo weten Gunnar en Frank het kantoor van NeD Tax in Nijmegen te vinden als ze samen willen komen. Nijmegen ligt immers mooi centraal tussen Bonn en Den Haag in, zodat de reistijd voor beiden beperkt wordt. En als ze dan toch bij NeD Tax aanwezig zijn kunnen alle uiteenlopende zaken ook meteen besproken worden met de aanwezige adviseurs. Tijdens een gezamenlijke lunch komen vervolgens zaken aan bod die de beide ondernemers ook bezig houden, maar die gewoonlijk tijdens een zakelijke bespreking niet aan bod komen. Zo is een samenwerking tussen beide bedrijven ontstaan die meer is dan alleen een cliënt/adviseur relatie.

Heeft u vragen op het gebied van onze dienstverlening of anderszins? Indien u ons contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Andere klantcases die u wellicht interesseren

Meer informatie

Wilt u contact opnemen met NeD Tax naar aanleiding van deze businesscase? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Business casesBiners en NeD Tax – meer dan een gewone cliënt/adviseur relatie