Fiscaal, juridisch en corporate finance advies in Nederland-Duitsland.

Bezoekprotocol

Hygiënemaatregelen

Wij hebben hiertoe gepaste hygiënemaatregelen genomen. Wij baseren ons zoveel mogelijk op de door de overheid en haar wetenschappelijke experts/adviseurs gehanteerde regels en aanbevelingen, die gelden voor NeD Tax en alle bezoekers van ons kantoorpand:

  • werk thuis bij griep- en verkoudheidsverschijnselen
  • houd 1,5 meter afstand tot elkaar
  • schud geen handen
  • was handen regelmatig en goed met water en zeep
  • droog handen met een papieren handdoek af
  • hoest en nies in de binnenkant van de elleboog
  • gebruik papieren zakdoekjes en gooi ze direct weg
  • raak zo min mogelijk de ogen, neus en mond aan

Aanwezigheid contactpersonen

Het kan zijn dat medewerkers af en toe thuis werken. Op ons kantoor kan hierdoor een beperkt aantal personen aanwezig zijn in vergelijking met normale kantoor- en werkdagen. Wij verzoeken u daarom niet spontaan binnen te lopen, maar een afspraak met uw contactpersoon te maken.

Afspraken / besprekingen

Deze doen we zoveel mogelijk telefonisch of door middel van videobellen.

Wilt u ons met maximaal 2 personen fysiek bezoeken, verzoeken wij u om goed afstand te houden en bovengenoemde hygiënemaatregelen in acht te nemen. U wordt ontvangen in een ruimte waar we op afstand van elkaar kunnen spreken.

Wij verzoeken u bij binnenkomst in ons pand uw handen te desinfecteren.

Tijdens onze besprekingen bieden wij u graag lekkere koffie aan. Wij verzoeken u om u daarvan zelf te voorzien in een van onze koffiecorners.

Aanleveren documenten

Wij verzoeken u om documenten zoveel mogelijk digitaal aan te leveren in plaats van op papier. U kunt digitale documenten het beste versturen door middel van beveiligde bestandsuitwisseling (SecuDoc of WeTransfer).

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Team NeD Tax

Meer informatie

Wilt u contact opnemen met NeD Tax naar aanleiding van deze pagina? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Bezoekprotocol