Fiscaal, juridisch en corporate finance advies in Nederland-Duitsland.

Bedrijfsoprichting in Duitsland

NeD Tax is uw betrouwbare partner op het gebied van juridisch, fiscaal, financieel en bedrijfseconomisch advies in Nederland en Duitsland. Met een team van ervaren adviseurs staan wij dagelijks klaar voor een groot aantal opdrachtgevers. Het team van NeD Tax bestaat uit breed inzetbare specialisten die ervaring koppelen aan een frisse kijk op ondernemen om groei aan beide zijden van de grens te realiseren.

Wilt u een verkoopkantoor, nevenvestiging, productiefaciliteit of anderszins in Duitsland in het leven roepen? Wij ondersteunen u graag met de bedrijfsoprichting in Duitsland, bijvoorbeeld met de oprichting van een Duitse vennootschap, vaak een GmbH, etc. Daarbij ontstaan diverse intercompany transacties waarvan de rechtsverhouding juridisch goed geregeld moet worden.

Wij onderscheiden bij het ondernemen met Duitsland een aantal aandachtsgebieden:

  • ondernemingsrecht & bedrijfsoprichting
  • arbeidsrecht
  • contractenrecht
  • legal compliance

NeD Tax is een bedrijfsadviseur die u helpt groei te realiseren en daarbij ook graag laat zien wat er over de grens gebeurt.

Bent u ondernemer of bedrijfsadviseur? Indien u ons contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer informatie

Wilt u contact opnemen met NeD Tax naar aanleiding van deze pagina? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Bedrijfsoprichting in Duitsland