Fiscaal, juridisch en corporate finance advies in Nederland-Duitsland.

Aankoop van Heineken-pand Nijmegen door NeD Tax

12 sep 2017 | Over NeD Tax

NeD Tax nieuwe eigenaar Heineken-pand

NeD Tax is de trotse eigenaar van het voormalige Heineken-pand aan de Industrieweg in Nijmegen. Voorheen heeft NeD Tax als echte Nijmeegse ondernemer kantoren gehad in het Arsenaal, midden in het centrum in Nijmegen, en op het bedrijventerrein Kerkenbos in Nijmegen. In de zoektocht naar meer ruimte en de behoefte om alle werkzaamheden op één plek te centraliseren kwamen ze uit bij het authentieke Heineken-pand dat te koop stond.

Nederland-Duitsland specialist in Nijmegen

NeD Tax is de specialist in het zakendoen tussen de Nederlandse en Duitse markt. NeD Tax levert allround diensten voor organisaties met onder meer complexe fiscale en juridische vraagstukken die de landsgrenzen over gaan. Daarom wil NeD Tax het Nederlandse kantoor dicht bij het grensgebied houden in Nijmegen. De vraag rees wat er met de grote loods zou moeten gebeuren die bij het Heineken-pand hoort. NeD Tax heeft vooral veel kantoor- en ontmoetingsruimte nodig.

NeD Tax en Jumpsquare vinden elkaar aan de Industrieweg

Per toeval ontmoette NeD Tax Jumpsquare, die ook op zoek was naar een locatie in Nijmegen om een nieuwe springhal te openen. Jumpsquare is een landelijk concept en zorgt voor veel springplezier voor jong en oud met fantastische trampolines en innovatieve springfaciliteiten. Met de zorgvuldige bemiddeling van Verbeek Bedrijfsmakelaars uit Nijmegen is de aankoop van het authentieke Heineken-pand een feit.

De grote loods van het Heineken-pand is een perfecte ruimte voor Jumpsquare waar honderden vierkante meters aan trampolines komen met een uitgebreide horeca faciliteit. Door de unieke locatie in Nijmegen hebben beide partijen elkaar gevonden en zijn een duurzame samenwerking aangegaan om hun toekomstplannen te realiseren.

Verbouwing Heineken-pand

Het pand heeft een aantal jaar leeg gestaan en is toe aan een grondige verbouwing om aan gasten en klanten alle moderne faciliteiten te kunnen bieden. De komende maanden zal NeD Tax deze verbouwing grootschalig oppakken en uitvoeren. Daarmee wordt het authentieke pand weer helemaal up-to-date en geschikt om veel klanten en zakenpartners te ontvangen.

Meer informatie

Wilt u contact opnemen met NeD Tax naar aanleiding van dit artikel? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Over NeD TaxAankoop van Heineken-pand Nijmegen door NeD Tax