Fiscaal, juridisch en corporate finance advies in Nederland-Duitsland

NeD Tax is al jaren dé grensoverschrijdende specialist voor het zakendoen Nederland-Duitsland. Ons team van 40 ervaren professionals staat in Nederland en Duitsland voor u klaar!

Voor ingewikkelde vraagstellingen op het gebied van tax, legal en corporate finance bieden wij interdisciplinaire dienstverlening. Wij zijn uw sparring partner bij uw grensoverschrijdende deelnemingen en investeringen.

Wij communiceren graag met u en uw Duitse en Nederlandse adviseurs. Wij geven advies met de focus op ontwikkeling. Daarmee ontzorgen wij u, zodat u grip houdt en zich vol vertrouwen kunt bezighouden met uw core business.

Advies voor ondernemers op en over de grens

Voor ondernemers die in Nederland en Duitsland aan het werk zijn of daar mee willen beginnen. NeD Tax is al jaren dé grensoverschrijdende specialist op het gebied van fiscaal-juridisch advies en corporate finance. Onze veertig adviseurs staan in beide landen voor je klaar!

NeD Tax ondersteunt ondernemers met advies dat op vijf pijlers rust. Ondernemen laat zich nooit in hokjes duwen, daarom werken we altijd interdisciplinair aan de vraagstukken van klanten op hoog strategisch niveau. Tax, legal en corporate finance staan nooit los van elkaar en passen samen in een doordachte strategie om als onderneming verder te kunnen groeien.

Wat zijn die vijf pijlers?

Advisory

Compliance

Business Development

Corporate Finance

Governance