"NeD Tax begeleidt ons sinds vele jaren bij onze activiteiten in Nederland - het advies gaat verder dan alleen over belastingen."

Thomas Bischofberger, directeur Dethleffs GmbH & Co. KG

"Het goede persoonlijke contact maakt onze samenwerking tot iets bijzonders."

Karl Maier, directeur en adviseur van Dethleffs GmbH & Co. KG, met Maurice Horyon

"Wij focussen consequent op de wensen en doelen van onze klanten. En leveren zo oplossingen, die bij úw business passen."

David Huver met Thomas Bischofberger, directeur Dethleffs GmbH & Co. KG

Welkom bij NeD Tax - Nederland Duitsland specialisten

Fiscaal, juridisch, financieel en strategisch advies in Nederland en Duitsland. Onze adviseurs kijken over de grens!

NeD Tax is al jaren dé grensoverschrijdende specialist voor het zakendoen Nederland-Duitsland. Ons team van 40 ervaren professionals staat in Nederland en Duitsland voor u klaar!

Voor ingewikkelde vraagstellingen op het gebied van tax, legal, finance en strategy biedt NeD Tax full service interdisciplinaire dienstverlening.

Wij zijn uw sparring partner bij uw grensoverschrijdende deelnemingen en investeringen. De ondernemer wil daarbij zijn estate planning op orde hebben.

Wij communiceren graag met u en uw Duitse en Nederlandse adviseurs. Wij geven eerlijk advies met de focus op ontwikkeling, ook als dat confronterend is. Daarmee ontzorgen wij u, zodat u grip houdt en zich vol vertrouwen kunt bezighouden met uw core business.

Sinds februari 2018 is NeD Tax in het voormalige Heineken-pand in Nijmegen gevestigd.

Bent u ondernemer of een adviseur en wilt u met NeD Tax contact opnemen? Vul dan ons contactformulier in, waarna wij zo spoedig mogelijk reageren.