Fiscaal, juridisch, financieel en bedrijfseconomisch advies in Nederland en Duitsland

NeD Tax is al jaren dé specialist voor het zakendoen in Nederland en Duitsland. Ons team van 40 ervaren professionals staat in beide landen voor u klaar!

Voor ingewikkelde vraagstellingen op het gebied van tax, legal, finance en business development bieden wij interdisciplinaire dienstverlening. Wij zijn uw sparring partner bij uw internationale deelnemingen en investeringen.

Wij communiceren graag met u en uw adviseurs, ook in Duitsland. Wij geven advies met de focus op groei en ontwikkeling. Daarmee ontzorgen wij u, zodat u grip houdt en zich vol vertrouwen kunt bezighouden met uw core business.

Advies voor ondernemers op en over de grens

Voor ondernemers die in Nederland en Duitsland aan het werk zijn of daarmee willen beginnen. NeD Tax is al jaren dé internationale specialist op het gebied van fiscaal-juridisch en financieel advies. Onze veertig adviseurs staan in beide landen voor u klaar!

NeD Tax ondersteunt ondernemers met advies dat op vijf pijlers rust. Ondernemen laat zich nooit in hokjes duwen, daarom werken we altijd interdisciplinair aan de vraagstukken van klanten op hoog strategisch niveau. Tax, legal, finance en business development staan nooit los van elkaar. Zij passen samen in een doordachte strategie om als onderneming verder te kunnen groeien en ontwikkelen in alle ondernemingsfasen.

Wat zijn die vijf pijlers?

Advisory

Compliance

Business Development

Corporate Finance

Governance