HAUS of DATA

13 januari 2020

HAUS of DATA is een kenniscentrum in het voormalige Heineken-pand in Nijmegen met ondernemers en opleidingen op het gebied van Business Intelligence, ICT in combinatie met fiscaal-juridische en financiële dienstverlening. Een unieke combinatie van ervaren bedrijven en start-ups op het gebied van data en ondernemen.

Binnen HAUS of DATA opereren ervaren bedrijven in combinatie met innovatieve start-ups. Door samenwerkingen met relevante partners op het gebied van Data, Business Intelligence en ICT in de grensregio met Duitsland ontstaat een mooi groeipotentieel op het gebied van High Tech.

Deze high tech positionering past bij deze regio en bij de Gemeente Nijmegen als speerpunt, alsook binnen de Provincie Gelderland met de vier pijlers: Health, High Tech, Energie en Duurzaamheid.

Met HAUS of DATA wordt de kwaliteit en het gebruik van data optimaal ontwikkeld en is dit toekomstgericht. Nu al rijst de vraag wie eigenaar is van data online, van data in auto’s, of van data in glasvezelkabel. Wat doe je met deze data? Wat kun je met data? En vooral, wat mag wel of niet met data? Innovatie is niet alleen het verkrijgen en bewaken van meer data, maar nieuwe mogelijkheden ontwikkelen op basis van deze data. Idealiter ondersteunt ‘jouw’ data jouw ondernemersbeslissingen.

Met deze vragen en ontwikkelingen houden de volgende organisaties zich bezig in HAUS of DATA:

BisQQ is een proces- en dataspecialist om organisaties data-driven aan te sturen. Een gerenommeerd data analytics bureau met onder meer ervaring in de bouw- en installatiebranche.

Lestrade is een niche-organisatie en adviseert institutionele beleggers in de uitbesteding van het vermogensbeheer.

NeD Tax is een ervaren partner voor ondernemers op het gebied van fiscaal-juridische dienstverlening in Nederland en Duitsland.

Privacy Direct is een organisatie die zorgt voor het beveiligen van bedrijfskritische informatie en ondersteunt organisaties bij E-privacy vordering en AVG.

Smart Data People leidt young professionals op tot business intelligence specialist en helpt organisaties op het gebied van business intelligence en het structureren van data.

Pas jij met jouw bedrijf in HAUS of DATA kom dan eens langs voor een kennismaking om samen te werken of voor bedrijfshuisvesting. Klik hier om contact op te nemen.